Διαλυτικό Αλάτων

• Κατάλληλο για βιομηχανίες τροφίμων
• Χωρίς αναθυμιάσεις & φθορές
• Γρήγορα & εύκολα

Ειδικό καθαριστικό με όξινο pH και εξαιρετική καθαριστική δράση. Κατάλληλο για ανοξείδωτες επιφάνειες όπως μηχανήματα παραγωγής, πάγκοι εργασίας, λάντζες, βιομηχανικά, εποξειδικά, πολυουρεθανικά δάπεδα, κεραμικά και οξύμαχα πλακάκια, γυάλινες επιφάνειες, μωσαϊκά και γενικά για όλες τις μη πορώδεις επιφάνειες.
Είναι κατάλληλο για αρχικό καθαρισμό αλλά και για συντήρηση (τακτικό καθαρισμό) επιφανειών. Ιδανικό για βιομηχανικές εγκαταστάσεις που εφαρμόζουν συστήματα HACCP και ISO 22000 καθώς πληροί όλες τις προδιαγραφές των ανωτέρω συστημάτων αλλά και τις νομοθετικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
UFI: HN98-50MV-5001-Y5RU

Εφαρμόστε το προϊόν πάνω στις επιφάνειες με ραντιστήρα χειρός ή σφουγγάρι και αφήστε να δράσει για περίπου 2’ λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Η επιφάνεια μόνο εφόσον ξεπλυθεί καλά μπορεί να έρθει σε επαφή με τρόφιμα. Απαραίτητη προϋπόθεση πάντα είναι το επιμελές και σχολαστικό ξέπλυμα με άφθονο νερό, ώστε να απομακρυνθούν τελείως οι ρύποι και τα υπολείμματα του καθαριστικού προϊόντος.
Δοσολογία
•Bιομηχανίες τροφίμων
Aρχικός καθαρισμός: Δύσκολα άλατα σε ανοξείδωτα μηχανήματα χωρίς αραίωση.
Στις υπόλοιπες επιφάνειες αραίωση 1:1
(αν δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα επαναλάβετε την διαδικασία)
Συντήρηση: 300ml προϊόν / 1L νερό
•Ξενοδοχεία
Αρχικός καθαρισμός: Αραίωση 1:1 (δύσκολα άλατα)
(αν δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα επαναλάβετε την διαδικασία)
Συντήρηση: 300ml προϊόν / 1L νερό

500ml / 4L / 20L