Καθαριστικό Υφασμάτινων Επιφανειών (Βιολογικού)

• Για μηχανές extraction
• Αναζωογονεί τα χρώματα
• Αφήνει απαλές επιφάνειες
• Δεν καταστρέφει
• Χαμηλού αφρισμού

Το προϊόν είναι μια προχωρημένη λύση βιολογικού καθαρισμού, μοκετών, σαλονιών, ταπήτων, ταπετσαρίες αυτοκινήτου, για χρήση κυρίως με μηχανές ψεκασμού (extraction). Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τοπικό ξελέκιασμα στις παραπάνω επιφάνειες με γρήγορο αλλά και οικονομικό τρόπο. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως αναζωογονεί και ζωντανεύει τα χρώματα των υφασμάτων αφήνοντας ένα απαλό άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας. Χρήσιμο για επαγγελματική χρήση με εγγυημένα αποτελέσματα, αλλά και για περιορισμένη χρήση χωρίς μηχανήματα.

Προσθέτετε απευθείας το προϊόν στον ειδικό κάδο του πλυστικού μηχανήματος σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της συσκευής σας. Η δοσολογία είναι 40 – 50ml σε 1 λίτρο νερού. Για δυσκολότερες περιπτώσεις ή για τοπικό ξελέκιασμα διαλύστε το προϊόν με αναλογία 200ml σε 1 λίτρο νερού.
Χειροκίνητος καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε το προϊόν με ένα απλό ψεκαστήρα με αναλογία 200ml σε 1 λίτρο νερού. Ψεκάστε τοπικά, και αφήστε να δράσει τουλάχιστον 30′ και έπειτα περάστε ελαφρά την επιφάνεια με ένα πανί ή μια μαλακιά βούρτσα για να αφαιρέσετε την βρομιά. Τέλος με ένα στεγνό πανί, απομακρύνετε την περιττή υγρασία που ίσως έχει μείνει.
Να χρησιμοποιείται πάντα αραιωμένο!
Διάλυση: 40-50ml / 1L νερό
(για δύσκολες περιπτώσεις 200ml / 1L νερό)

1L / 4L / 20L